Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Hlavní = nejdůležitější. Sovo "nejhlavnější" čeština nezná, to je jako říct "nejoptimálnější"

1 0
možnosti

Autor je znalec, leč neumí česky !

0 0
možnosti
JR

J55a83n 60R79á48ž

25. 1. 2021 18:10

Sledoval jsem před čase, jak moderně vychovávané dítě sousedů, kterému se nesmělo nic zakazovat, aby se to nedotklo jeho osobnosti, spěje k maléru. Nejprve to byla houpačka, ze které ten par**ant spadl a nabil si pořádně "ústa", protože mu nikdo nevysvětlil hranice, za které se při houpání jít nesmí, brzy po nástuou do školy dostal od spolužáků pořádnou nakládačku, protože jeho machrování všem lezlo na nervy...no a bylo toho víc, co jsem v souvisloti s ním pozoroval, jak ho život v reálu "vychovával". Ale také jsem pozoroval, že v souvislostí s tím, jak narážel na realitu běžného života odlišnou, než jak mu ji jeho biomatka malovala, měnilo se i jeho chování, protože hlupák rozhodně nebyl. Dnes už zdaleka není takovým par**antem, jako byl ještě před časem.

No a přesně tento proces srážky s realitou čeká Američany, zejména absolventy universit a ty, co se dnes pokládají za intelektuální elitu národa. A ke srážkám utopistických snů o neokulturní světové revoluci, jejímž cílem je absolutní rovnost, nejenom rasová, či mnohopohlavní, s realitou života, nastanou velmi brzy. Jen jak začnou docházet peníze.

1 0
možnosti
Foto

J97o68s46e14f 66B24á11r45t97a

25. 1. 2021 17:51

Bůh ochraňuj Ameriku.

1 0
možnosti
JR

J61a12n 30R69á36ž

25. 1. 2021 18:26

Bůh bude zkraje zřejmě jen pobaveně pozorovat, jak si mnozí dnešní "revolucionáři" odřou ústa po srážce s reálným životem. Až jich dost dojde k prozření, možná jim pak pomůže. :-)

Ze zpráv mých amerických přátel, k prozření ze snů, ve kterých profesoři, i sami sebe se navzájem v universitních kampusech po celá studia udržovali, obvykle dochází u absloventů universit v okamžiku, kdy dostanou splátkový kalendář studijních půjček a vysněná lukrativní místa zmizela v nedohlednu.

2 0
možnosti
ZJ

Nestřílelo se z Aurory, jen se zapalovala auta.

Proto také průběh bude pomalejší.

0 0
možnosti
EH

Biden asi nebude horší než Obama. Jenže tam byla výhoda v jeho barvě kůže. Nedovolil si žádnou očividnou pozitivní diskriminaci, protože by to vypadalo ve stylu "teď tu vládneme my". Zato Biden se s tím nemaže, vyloženě vyhlásil boj bílému obyvatelstvu.

3 0
možnosti
LT

L12e80o52n 66T78o27m77e32v

25. 1. 2021 15:02

Biden? Hrobař Ameriky....

4 0
možnosti
Foto

Všechny zákony, rušící omezení svobody cestovat a podnikat, jsou správné. Obávám se, že těch ale nebude moc.

Nejhorší jsou zákony přidělující pozitivní práva vybraným skupinám lidí, protože tyto skupiny jsou po nějakém čase naprosto závislými na státě a vždy podpoří toho, kdo jim slíbí víc těchto práv. To je cesta k totalitní společnosti, která se bude naklánět buď k socialismu, nebo k fašismu.

6 0
možnosti
JU

J91o36s50e10f 22U77l75m64a71n

25. 1. 2021 13:03

Pokud budou pseudohumanisté vymýšlet nesmysly typu odškodnění černochů, ekonomicky nahoru nepůjdou. Respektive pokud takové nesmysly začnou realizovat.

12 0
možnosti
EH

Tento předvolební slib asi nikdy "nezapadne do ekonomického rámce".

Spíš se snaží pseudohumanisté rozdmýchat rasismus padesátých let, kdy "barevný" bylo sprosté slovo. A to jenom kvůli ústupkům, o které černoši ani nestojí. Chudinu zajímají peníze, pak peníze a nakonec víc peněz.

Když jsem si přečetla, kde všude kriminálníkovi Floydovi vztyčili památník, tak kroutím očima, jak snadno se člověk stane disidentem.

7 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 345x
Finančním trhem jsem se začal aktivně zabývat již během vysoké školy. Inženýrské studium jsem absolvoval na Ekonomické univerzitě v Bratislavě a zároveň postgraduální studium na Nottingham trent university v Nottinghamu. Při studiu jsem zastával post člena investičního výboru a analytika u obchodníka s cennými papíry. V současnosti pracuji jako analytik a zároveň pracovník na oddělení dealingu ProfitLevel. Studium makro a mikroekonomického dění aplikuji na investování na finančních trzích. O těchto tématech píšu i na svých blozích.

Seznam rubrik